søndag 4. april 2010

Bordplassering!

Bare en drøy måned igjen...

Gjestene har begynt å sende inn sitt svar på innbydelsen og forberedelsens vanskeligste oppgave kan begynne: BORDPLASSERINGEN!

Her finnes helt klare regler for hvem som skal sitte til høyre og venstre for hvem. Bruden skal ha brudgommen på sin venstre side. På sin høyre side skal hun ha sin far, som igjen skal ha brudgommens mor til bords. Brudgommen skal ha brudens mor til bords, som igjen sitter ved siden av brudgommens far.

Også var det gjestene. Alle skal ha noen å prate med, ingen skal føle seg ensomme, samtidig som jeg er tilhenger av at alle gjestene også skal bli kjent med noen nye denne dagen. Målet må være at gjestene etter middagen ikke bare skal prate med de man allerede kjenner fra før. Da var bordplasseringen vellykket.

Vi brukte første påskedags kveld på bordplassering. Tidligere har vi laget noen utkast som vi i utgangspunktet var ganske fornøyd med, men da jeg laget små post-it lapper med egen farge for familien, brudens venner og brudgommens venner, så vi at vi allerede hadde gått i fellen. Alle gjestene satt trygt og godt plassert ved siden av folk de allerede kjenner! ....Og vennegjengene var ikke mikset! Da var det bare å legge kabalen på nytt....!

Så nå sitter vi med 12 utklippede runde bord, med post-it lapper langs kanten i ulike farger! Oversiktelig og enkelt å redigere etterhvert som gjestene svarer på invitasjonen!

Nå gjelder det bare å vente på resten av svarene, slik at kabalen kan gå opp!

Det skjer etter 8. april!

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker rundbord, på lokalet som jeg vil være i har ikke rundbord...

    SvarSlett
  2. De hadde ikke runde bord på vårt festlokaleheller, men vi har fått leie på et hotel i nærheten. Duker også.
    Hvis ikke kan man leie via andre selskap, som for eksempel "Den flyvende tallerken"(Oslo) eller "Uteleikompaniet" (Råde/Østfold). Slike firmaer finnes over hele landet. Pris for et 10 manns bord på Den flyvende tallerken er 250 kr, så for et par lapper er du langt på vei mot drømmen om runde bord :-)

    Lykke til!

    SvarSlett