søndag 12. april 2009

Må vi dra til Bora Bora?

Bryllupsreisen! 
Lange hvite strender...
En privat bungalow omgitt av krystallklart vann...
Romantiske middager tilberedt på stranden...

For mange er disse elementene en selvfølge og et absolutt krav, når de jakter etter bryllupsreisen.
En slik ferie innebærer også en laaaaaang flytur, masse utgifter, og en ferie uten tilgang til verken shopping, valgfrie resturanter eller utflukter og aktiviteter. Dette passer nødvendigvis ikke for alle!

Foto: www.geraldbrimacombe.com

En 3 timers flytur fra Gardermoen ligger en perle av en fiskelandsby. Der kan man bade i Middelhavets klare vann, kjøpe croissanter og ferske baguetter hos den lokale baker'n på hjørnet, spise lokale fiskedelikatesser, tusle rundt i gamlebyens trange gater og nyte solnedgangen fra terrassen mens man kjøler kroppen etter en varm dag med et glass fransk Rosévin. Ja, for det er selvfølgelig i Frankrike vi er! En 20 minutters kjøretur nordøst for NICE ligger landsbyen VILLEFRANCHE SUR MER.

Her får du en stille og rolig landsbytilværelse, spekket med fransk kultur, mat og vin. Om du ønsker en gastronomisk opplevelse utenom det vanlig kan du vandre ned til brygga. Der ligger nemlig michelin-resturanten L'OURSIN BLEU. Resturantene rundt byr på både pizza og tapas, så om du ikke hungrer etter det franske kjøkkenet, finnes det muligheter for å tilfredstille sulten allikevel. Bon appétit!

En kort kjøretur, togtur, busstur eller helikoptertur (-kan bestilles fra flyplassen) nordover, finner man rikmannsparadiset MONTE CARLO. Her kan man skue etter de kongelige, gamble på et av verdens mest kjente Casinoer, myse på yachtene, spise lunch på Café de Paris og shoppe på Chanel, Gucci, Prada, YSL......eller ZARA. Her finnes det noe for enhver smak!

Drar du sørover, ligger Den Franske Rivieraen for dine føtter: NICE, ANTIBES, CANNES, ST.TROPEZ....

Reiser du derimot inn i landet, venter fjellandsbyer, vingårder, fortauscaféer, lokale kunstnere, franske delikatesser...Ja, rett og slett alt PROVENCE har å by på. 

Foto: www.villa-ragnhild.com

Villefranche sur mer byr på både hotel og leiligheter, og jeg har prøvd begge deler. 
Jeg kan ikke la være å anbefale den norskeide leiligheten VILLA RAGNHILD, en penthouseleilighet med 360 graders utsikt mot Middelhavet, Villefranche og Cap Ferrat. 

Fra en 140 kvm. stor terrasse kan du nyte sommeren og utsikten fra det eksklusive rottingmøblementet eller teak-solsengene som er til din rådighet. Blir du varm, kan du ta deg et avkjølende bad i badebassenget på området. 

Foto: www.villa-ragnhild.com

Er været dårlig kan du se dvd på leilighetens flatskjerm med surround lyd, eller rett og slett benke deg foran norske TV2. Kjøkkenet er topp moderne, så romantisk middag for to er ikke noe problem. En rykende varm espresso? Det skal bli! Leiligheten har alt! Bestill tidlig, her er det mange om beinet! Nøkkelen kommer i posten før du drar, så da er det bare å sjekke inn, og nyte bryllupsreisen i fulle drag! 
Her ligger alt til rette for å la romantikken blomstre!

Foto: www.villa-ragnhild.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar