tirsdag 18. august 2009

Ringen er sluttet...

Den store dagen har kommet.
Dere skal gi hvernadre deres "Ja" og alle skal holde pusten mens dere får hver deres blanke ring på fingeren - ringen dere forhåpentligvis skal bære til døden skiller dere ad.

Tidløs? Tidsriktig? Elegant? Tøff?

De siste årene har trenden innenfor gifteringer pekt i retning av gult gull, hvitt gull, diamanter, tidløs enkelhet og prangende særegenhet - ja - ALT er lov. Vi lever i en tid der fantasien ikke har noen grenser og hvor vi tør å teste ut nye trender. Dette gjelder også for gifteringer.

Foto: www.olelynggaard.com

Ringene har blitt bredere og bredere og budskapet større og større, og ikke minst mer synlig: Det er ikke lenge siden en smal, enkel ring, med graveringen "Din ......." var det eneste vi shoppet etter når vi skulle gifte oss.

Foto: www.efvaattlingstockholm.com
:
Idag kan vi se at flere ledende smykkedesignere lager gifteringer med budskapet trykket på ringens utside. Det lages hele kolleksjoner med ringer som har budskap som "Love you", "Forever Love", "From here to eternity", "Amor", "Now or never", "Kjærlighet"... De er nydelige!!! Tiden vil vise om de er tidløse, men i disse skilsmissetider må jeg si at jeg synes det er helt greit å fortelle om sin kjærlighet, dersom man elsker noen!

Foto: www.efvaattlingstockholm.com

Om man har lyst til å være enda litt mer kreative, kan man bestille de bredeste ringene (0.8 mm.-1 cm. brede). Deretter kan du få din tilkommende til å skrive "Din + sitt navn" på en lapp. Det samme gjør du, og deretter får gullsmeden utfordringen med å inngravere deres løfte til hverandre, i DERES egen håndskrift, på fremsiden av ringene. Kreativt og lekkert!

....Ringen er sluttet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar