tirsdag 3. mars 2009

Drømmedag eller vanlig dag?

For mange starter bryllupsdrømmen allerede tidlig i barnedommen. Hånd i hånd med investeringen av den første Barbiedukken starter fantasien om den lange hvite prinsessekjolen og prinsen på den hvite hesten. Så 20-30 år senere har dagen kommet. Bryllupsdatoen er satt og alle drømmene fra barndommen skal settes ut til livet! Hva skal egentlig til for at denne dagen blir DRØMMEDAGEN?

Endelig skal man gi hverandre sitt "JA", og man skal ha tidenes fest sammen med familie og venner. For mange er dette den eneste måten å feire denne store begivenheten på, men for mange består drømmen i å være "bare oss" og de aller nærmeste. Det ene er ikke noe bedre enn det andre, men gir definitivt svært ulikt resultat, når det gjelder størrelsen på regningen som skal betales i etterkant.

Midt oppe i alle drømmene og planleggingen må man ikke glemme å glede seg over at denne dagen blir startskuddet som mann og kone, et liv bestående av lykkelige øyeblikk, sorgtunge dager, og ikke minst hverdager. Og hverdager - DET er flott det! En felles frokost, med varme rundstykker og nykvernet kaffe, smil og lykkeønskninger for dagen, kjøttkaker til middag, besøk av gode venner for så å sovne på hver sin side av sengen....

Det er helt klart flott å være gift, og jeg gleder meg til min dag kommer!
Men den dagen markerer bare fortsettelsen på det jeg allerede har! Det blir fantastisk å samle venner og familie sammen for å være med å feire den festen som for oss forhåpentligvis blir den mest minnerike vi kommer til å oppleve, men allikevel er det viktig å huske på at det også bare blir en helt vanlig vårdag i mai. Kanskje skinner solen? Kanskje det regner? Eller kanskje det til og med snør eller sludder? Hva gjør vel det?! 


Foto: www.bestpicever.com

Det er ikke alle fantasiene og drømmene som gjør denne dagen til DRØMMEDAGEN... Man kan fort bli skuffet om alle disse detaljene må oppfylles for at dagen skal bli perfekt. 
Vissheten om at en herfra skal gå sammen mot evigheten, og at man skal gjøre sitt beste for at livet skal bli så minnerikt som mulig, gjør denne dagen til den mest spesielle - Med dette i minne er DRØMMEDAGEN i boks!

........og så får man bare håpe at alle detaljene faller på plass selvfølgelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar