lørdag 14. mars 2009

Oslos største bryllupsmesse er over for denne gang!


Torsdag 12. mars avholdt CHRISTIANIA GLASMAGASIN sin årlige Bryllupsmesse. Tidligere år har denne kvelden funnet sted på Oslo Plaza og i Oslo Spektrum, men i år åpnet de dørene inn til sine egne lokaler på Stortorvet for første gang. 

I hele 3,5 time kunne forventningsfulle bruder med forlovere (...og noen få brudgommer...) vandre rundt å få inspirasjon til ønskelister, kakevalg, blomsterdekorasjoner, fotografvalg, brudeutstyr mm. Med dette fulgte selvfølgelig vareprøver og smaksprøver. Det ble et par turer innom PASCAL sin stand for å få en liten smak (...eller flere) av deres berømte pasjonsfrukt-bryllupskake og en sniktur innom ELVEBREDDEN for å smake på Reinsdyrstek med nydelig tilbehør. Videre myste vi på vakre bord dekket med nydelig service og pyntet av blomsterguden FINN SCHØLL. Små hjerteformede sjokolader og gelefrukter stod plassert ut over alt! Nam nam...

Foto: Pascal

Da klokken nærmet seg 2200, var tiden inne for å få med seg kveldens brudeshow. Midt i Norges største kjøkkenavdeling hadde de bygget opp catwalk, og med hvert vårt glass musserende i den ene hånden og en gavepose i den andre (-som forøvrig inneholdt mange godbiter og enda flere vareprøver), satt vi oss på første rad med orkesterplass til alt som skulle skje den neste timen. Det er godt å kjenne et snev av New York og føle seg litt som "Carrie" på en helt vanlig torsdag i Norges ikke altfor glamourøse hovedstad. 

Brudeshowet inneholdt mye mer enn vakre kjoler i alle varianter og fasonger. Modellene var flotte! Endelig kunne man se kjolene på helt "normale" kropper, ikke bare disse syltynne skyggene vi til stadighet skal prøve å identifisere oss med i magasinene. Kjolene var hentet fra UNIK BRUDESTUDIO, SKI BRUDESALONG og KRISTIN'S BRUDESALONG. Blomstene, som forøvrig var svært eksperimentelle og flotte, var laget av BLOMSTERPIKENE. Undertøyet fra Woolford... 













Det som virkelig satte prikken over i'en denne kvelden var gavedrysset! For en 100-lapp i inngangsbillett og en bryllupsdato registrert i GlasMagasinets BRYLLUPSLISTE, var man med i trekningen av premier man bare kunne drømme om. 2 heldige brudepar stakk avgårde med hver sin bryllupsreise til henholdsvis Maldivene og Mauritius! Nespressomaskin, service til 6 
personer, gavekort på brudesalonger og brudebuketter, fat, glass, kaker, ismaskin, fotograf.....ja premiedrysset ville ingen ende ta!
Så om man ikke føler behovet for verken brudeshow eller messe, er det absolutt verdt å ta besøket med tanke på nettopp disse premiene! En bryllupsreise til den nette sum av en hundrelapp og en torsdagskveld er helt greit ut for meg! (...men jeg vant ikke, selvfølgelig!)

Alt i alt var kvelden et høydepunkt midt i denne lange vinteren, selvom jeg gjerne skulle ønsket meg flere stands og en noe mer oversiktelig messe. Men om jeg kan sitte på første rad og se brudeshow, med goody-bag og gavedryss neste år også, gjør jeg det gjerne igjen! For ikke å snakke om hvor hyggelig det var å ha en riktig jentekveld sammen med sine beste venninner! Det kan man ikke få nok av! Det eneste du trenger er en bryllupsdato og en inngangsbillett (...og JA, det blir utsolgt, så vær tidlig ute!) Bare et år til neste gang! Gleder meg!


1 kommentar:

  1. Åh, jeg vil også gifte meg..-og vinne tur til Maldivene;) Det hørtes ut som dere hadde en alle tiders kveld. Jeg blir absolutt med til neste år assa!!;)

    SvarSlett